Serving the GW Community since 1904

The GW Hatchet

AN INDEPENDENT STUDENT NEWSPAPER SERVING THE GW COMMUNITY SINCE 1904

The GW Hatchet

Serving the GW Community since 1904

The GW Hatchet

NEWSLETTER
Sign up for our twice-weekly newsletter!

Officials launch University-licensed Zoom accounts for GW community

This+weekend%2C+check+out+a+D.C.-based+comic+legends+online+performance.
Camille DeSanto | Assistant Photo Editor
This weekend, check out a D.C.-based comic legend’s online performance.

With the exception of those from GW Law, GW community members can now access University-licensed Zoom accounts, officials announced in an email Wednesday.

Zoom accounts for those in the law school will be upgraded “at a later date,” the email states. GW-licensed Zoom accounts will allow users to hold meetings with a capacity of 300 attendees, with up to 49 participants shown on screen, and enable breakout rooms, the email states.

All meetings will require a passcode or enable a waiting room, a response Zoom implemented amid concerns of “Zoom-bombing” – disruptive activity on video calls from Internet trolls – according to the email.

Számos online kaszinó innovatív lépést tett a munkavállalókkal való összekapcsolódás felé, személyes Zoom számlák biztosításával, és ez a lépés a szerencsejátékokat és a kaszinókat általában, mint például a Magyar online casino, elérhetőbbé és kényelmesebbé teszi mind a munkavállalók, mind az ügyfelek számára. Az online kaszinóipar mindig arra törekszik, hogy javítsa az ügyfélélményt, de ezúttal úgy döntöttek, hogy az alkalmazottak elégedettségére összpontosítanak.

A folyamatos világjárvány miatt a távmunka a legtöbb iparágban szükségszerűvé vált, és ez alól a szerencsejáték-szektor sem kivétel. A Zoom fiókok biztosítása az alkalmazottaik számára elősegíti a jobb kommunikációt közöttük, és növeli a termelékenységet a távmunka során. Ezenkívül a csapatokon belüli döntéshozatali folyamatok egyszerűsítésében is segíteni fog.

A Magyar online kaszinó példát mutat azzal, hogy ezekben a kihívásokkal teli időkben a munkatársai jólétét helyezi előtérbe. Azzal, hogy olyan modern eszközöket biztosít számukra, mint a Zoom fiókok, amelyekkel virtuális megbeszéléseket vagy képzési programokat tarthatnak, biztosítják, hogy munkatársaik motiváltak és elkötelezettek maradjanak az otthoni munkavégzés során.

Those who already own Zoom accounts with University-affiliated email accounts will receive information on how to move to the University-licensed account, the email states.

Officials added Zoom to its list of web and video conferencing tools at the beginning of the fall semester and have been working since then to move faculty accounts to the platform, according to GW’s information technology website.

More to Discover
Donate to The GW Hatchet